“4Kids2Tell zou voor alle kinderen beschikbaar moeten zijn, omdat zij zo belangrijk zijn voor een gezin en kinderen met een chronische ziekte. Wat was ik blij met de zorg van 4Kids2Tell toen wij net uit het ziekenhuis kwamen met ons zoontje. We hadden net te horen gekregen dat hij diabetes type 1 had en ons leven stond op zijn kop. Geen idee hoe we thuis verder moesten op dat moment…. Zelf net bevallen dus ook nog een baby erbij. Gelukkig kregen wij zorg vanuit 4Kids2Tell. Zij hebben ons zo goed geholpen met Niels, en daarna ook de zorg op school. Nog steeds vragen wij hun hulp als er weer een wisseling is op school met leerkrachten. Nu is mijn zoontje 7 en beseft hij wat voor impact diabetes heeft in zijn leven. Dit leidt tot woede-uitbarstingen, problemen op school etc, waar je als ouder zelf niet uitkomt. Gelukkig kunnen wij ook nu weer een beroep doen op 4Kids2Tell om ons ook hierin weer te begeleiden. Genoeg redenen lijkt mij!!”

Mieke, moeder van Niels

Categorieën: Ervaring